dissabte, 21 d’abril del 2012

Una casa a Olot per Experimentar amb energies

Potser algún de vosaltres, haureu passat per Batet últimament ? Doncs, si hi heu passat, segur que heu vist la casa que estan construint, doncs ara sabreu què és !!!

La casa verda és un somni de l'empresari olotí Jordi López fet realitat després de molts anys de donar-hi voltes i de lluitar per ell.Aquest centre d'investigació i exposició dels avenços principals en el camp de les energies renovalbes ja es comença a fer realitat, ja que avanç, no deixaven construir tal edifici. És una mena de laboratori gegant dedicat a les noves energies i a l'estalvi enregètic. "La casa serà un catàleg en viu. Hi ha molta desorientació amb les novetats i vull aprofitar la Casa Verda per fer un filtratge i aconseguir productes més eficients i ecològics, i sobretot que la gent no dubti a aplicar-los" diu Jordi Lòpez.
La casa serà semisubterrània, que vol dir que estarà casi sota terra.
En general, els materials utilitzats seran naturals, hi haurà vegetació a l'interior i a l'exterior... i hi haurà un sistema de recollida de l'aigua de la pluja, tractada amb infrafojos que servirià per regar i per el vàter i la dutxa.

La Casa Verda té tots els segells de qualificació ambiental i d'eficiència energètica.


9 comentaris:

  1. Muchisimas gracias Francisco !!!
    Todos los escritores, editores i administradores, estamos agradecidos a tu comentario, sobretotdo porque somos niños de 11 y 12 años.

    Gracias por todo,
    Un besazo,
    Paula B.

    ResponElimina
  2. Bona tarda, agraeixo el comentari referent a La Casa Verda i m'ofereixo a respondre qualsevol dubte que pogueu tenir al respecte. També us faig saber que els contribuïdors d'aquest blog ja esteu inscrits tots plegats per una visita guiada completa a La Casa Verda quan aquesta estigui acabada.
    Jordi López Querol

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltísssimes gràcies Jordi!!!
      M'he il·lusionat molt al assebentar-me del teu oferiment, i crec que tots els alumnes del parlament verd ens encantaria poder-la visitar ja que seria una gran opurtunitat per a nosaltres, i també un gran moment, per a tirar endevant el nostre bloc.

      Molt agraïda,
      Paula Bassets Bosch

      Elimina
    2. Benvolgut Jordi,
      Fa poc, ens vam reunir el integrants del parlament verd de l'escola Pia, i vam comentar el teu escrit, juntament amb la teva oferta de poder visitar la Casa Verda. Ens agradaria molt, si tu estiguessis d'acord, poder-la visitar. Aniria bé si poguessim contactar per que ens poguessis informar de les novetats. Qualsevol cosa que ens volguessis dir, enviem sius plau un correu a: paula.bassets@olot.epiaedu.cat

      Moltes Gràcies
      Paula Bassets

      Elimina
    3. Hola paula parla amb el meu fill jordi y mireu un dia info@soltecnic.com www.lacasaverda.com www.soltecnic.com

      Elimina
  3. Perfecta, he comentat la proposició amb els meus professors i es posaran en contacte amb tu deseguida que puguin.
    Moltes gràcies per tot. Si no et diguessin res, o no poguesiu contactar, no dubtis en dir-m'ho.

    Paula

    ResponElimina
  4. Hola paula crec que pot ser interessant visitar la casa verda amb la fase de construccio actual per aixi tenir una millor informacio del seu proces per el que si voleu visitarla m'ho podeu fer arribar uns dies abans per aixi poderme coordinar enviarlo a jordilquerol@gmail.com salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon dia, Jordi.
      Avui mateix tinc parlament d'escoles verdes, i proposaré la teva idea. Em podries donar alguna cosa per comunicar amb tu, si us plau?
      Moltes Gràcies!

      Elimina
    2. Bones, pots contactar-nos a traves de info@soltecnic.com o be al 972 270 240
      Salutacions

      Elimina