diumenge, 2 d’abril del 2017

ELS VALORS D'ESCOLES VERDES


Ser Escola Verda implica el compromís d'anar incorporant els valors de l'educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (en el currículum, en la gestió, en les relacions en l'entorn, etc.); també vol promoure la participació i la implicació en la millora de l'entorn i, per últim, i no per això menys important, vol afavorir l'intercanvi amb altres centres que comparteixen aquests mateixos valors.

Aquest mes de març ens hem de felicitar perquè la nostra escola ha acomplert tots aquests objectius.

Bona feina!!


Etapa 3-7

Alumnes de 1r i 2n
Aquest projecte els vol implicar en la millora i el manteniment dels espais verds i enjardinats de la ciutat. Fomentar el respecte per l'entorn natural i el medi ambient i incentivar el fet de tenir els espais de l'escola i de les llars amb flors i plantes.










Etapa 7-12


Els alumnes de 3r han participat a GIROBÒTICA. Aquest projecte és una iniciativa de l'Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Girona adreçat a nens i nenes d'educació primària (de 6 i 12 anys) de les escoles de les comarques gironines. També promou el treball en equip, la innovació, la creativitat i l'emprenedoria a través d'un repte.








Els alumnes de 4t han treballat la II+D "Podem fer canvis per afavorir la sostenibilitat".


 















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada