divendres, 5 de maig de 2017

DEPANA ENTREGA EL PREMI ALS ALUMNES DE 2n DE L'ESCOLA

El dia 3 de maig ens van visitar els membres de DEPANA. per entregar als alumnes de 2n un reconeixement pel seu apadrinament del dofí cap d'olla. Aquesta notícia va fer que vinguessin els reporters del programa info-k a l'escola. 
Una colla d'alumnes de 5è, d'escoles verdes, vam anar a cobrir els fets. Aquí en teniu el reportatge:
Reporters per un dia: Guillem, Raül, Laia, Carla, Alexia, Queralt i Bàrbara. (Alumnes del parlament verd de primària)DEPANA és una associació catalana sense ànim de lucre de ciutadans i ciutadanes que actua per a la defensa, l’estudi i la conservació del patrimoni natural, alhora que promou la concepció globalitzadora dels problemes que afecten les espècies i els ecosistemes. Creuen que totes les persones tenim el dret a gaudir d’un medi saludable i viure en un territori divers i sostenible. El que fan és incidir i participar en aquelles decisions que afecten al medi ambient.
Aquest any van proposar apadrinar el “gr10”, un cap d’olla gris fotografiat en dues ocasions davant les costes del Garraf. Els alumnes de la tribu dels dofins hi van participar  i és per això que DEPANA ha vingut a visitar-los i a fer entrega d'un obsequi. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada