dilluns, 27 de gener del 2020

PERIODISTES DEL MÓN: ELS APARELLS ELECTRÒNICS



A català estem estudiant el text periodístic, hem après a fer notícies i a II+D estem fent un itinerari d'aprenentatge que es diu: Què pots fer tu per canviar el món?
Aprofitant el bloc d'escoles verdes els alumnes de la tribu de cinquè hem escrit una noticia sobre el problema que estem treballant.


  ADDICCIÓ ALS APARELL ELECTRÒNICS

Actualment tothom té un mòbil, una tablet, un ordinador, i això fa que cada dia hi hagi més problemes provocats per l'addicció a aquests aparells electrònics, a més de ser un gran problema pel medi ambient.
Isolda Masllopart, Paula Garcia, Marc Coll i Ainhoa Salor./ Olot

Cada vegada hi ha nens més petits que es passen masses hores amb aparells electrònics. Això provoca que cada vegada hi hagi més nens tancats dins de casa i menys jugant al carrer. Com que estan moltes hores amb aparells electrònics fa que no estudiïn no fan els deures i això fa que les notes baixin en picat. A més a més si estàs moltes hores davant de una pantalla pots tenir molt mal de cap i vista cansada.
Uns dels aparells electrònics que es fan servir més són: la nintendo switch i la playstation per jugar al fornite, i el mòbil o la tablet per jugar a jocs , al youtube ,whatsapp,instagram i facebook...
Molts adolescents s'obsessionen amb els likes que els hi posen a l'instagram i si un dia no els hi posen gaires s'enfaden, es posen tristos... i això fa que a la llarga agafin depressió.
Estem davant d'un gran problema mundial també pel que fa al medi ambient. Per fabricar aquests aparells es consumeix molt i generen moltíssims residus. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada